streda 18. júna 2014

tone that muscles up!

Keď človek stratí inšpiráciu je to nanič. Vážne nanič. Nebudem k tomu pridávať nafúknuté nádeje v zdanlivých obláčikoch ružového dymu. Máte pocit, že to niekde lieta a časom určite sadne aj na vás. No časom začnete nadobúdať pocit, že ste vysadený na opustenom kúsku zeme a inšpirácia vás nakopne, ale nie tam, kam treba.

Tá moja ma neobdaruje veľkým treskom ale zatiaľ len malými úlomkami, a tak som sa rozhodla inšpirovať ja vás.
V poslednej dobe čítam, spím, jem, pozerám American Horror Story a cvičím. Priblížim vám práve to posledné.

Dosť dlho som ulietavala na kanále xhit (kto nepozná, klik na youtube, ale o tom dosť pochybujem). No trvalo to akosi príliš dlho a workouty boli zrazu stereotypné. Toto ma priviedlo k niekoľkým videám z iného, dá sa povedať konkurenčného kanálu - Tone it up.



Dve milé baby, ktoré na vás vybehnú z až príliš dokonalého prostredia. No akosi mi to neprekáža, práve naopak, dostane vás to do celkom fajn nálady na leto. Niektoré ich videá som však vnímala ako príliš krátke alebo niečo typu "neumieram pri tom, nepália ma svaly, ČO?!" Objavila som však dve, ktoré mi prírástli k srdiečku a ani do tej posilky už tak nutne nemusím keď si opäť hopkám doma. Zmena je niekedy fajn.

Všetky chceme pekné zadky, to je jasné, ale pri všetkých tých drepoch nezabudnite na vonkajšie a vnútorné stehná. Vedia potrápiť ale tá drina stojí za to. --- Inner and Outer thighs routine

A takisto bruško. Zaujímavé cviky, ktoré vám pomôžu spevniť aj pás. Nie je to nuda a naozaj si zamakáte. Netreba však zabudnúť na poriadnu stravu, hlavne majte na pamäti, že my, čo si natriasame zadky a svaly pri všetkým možných cvikoch vôbec nehladujeme! --- Bikini Abs routine

Jediné čo potrebujete je podložka a trocha motivácie. A ak vás to doma nebaví, zobrať tenisky a vybehnúť von. Je to jednoduché. Kto chce, nájde spôsob.
Verím, že už máte po skúškach, ak ešte nie, držím palce, prajem šťastie, nech vám káva chutí, písmenká odsýpajú, papiere ubúdajú a dobré hodnotenia naskakujú.

Majte sa krásne, ženy!