sobota 21. februára 2015

FAVOURITE INSTAGRAMMERS

Predtým ako si vychutnám horkastú chuť voňavej kávy, odfotím jej príťažlivý vzhľad. Predtým ako ponorím vidličku do mäkkučkých cestovín, nezabudnem na hlasité cvak a šup s tanierom na instagram

Vitajte v modernom storočí, odložte vidličky, nožíky, najprv fotíme, potom konzumujeme, dýchame, žijeme. Približne tak by sa dala charakterizovať dnešná doba. No, možno trošku preháňam, ale úprimne, koľkí ste sa v tom spoznali? Koľko jedál a noviniek vo vašom nápojovom lístku ste stihli pridať na svetoznámy insta? Myslím, že mnoho a mnoho. 
No zase na druhej strane, koľkí z nás sa pokochajú obrázkom rannej kávy s nadýchanou penou, hrubými lievancami so stekajúcim medom, čerstvým šalátom s pestrou zeleninou... presne tak, mnoho a mnoho. Instagram je pre mňa zdrojom rýchlej inšpirácie, motivácie a zaujímavých tipov. Je celkom návykový, keď si zrazu uvedomíte, že je hlboká noc a vy sa ešte stále presúvate medzi nekonečnom rôznych fotiek. No aj napriek tomu je to stále milá aplikácia, kde sa môžete podeliť o množstvo vecí a nájsť veľa inšpiratívnych obrázkov a citátov.

Dnes vám predstavím niekoľko svojich obľúbených instagrammerov - ďalší moderný výraz, obohacujúci našu slovnú zásobu... jednoducho ľudí, ktorí vedia pridávať originálne, zaujímavé a krásne naaranžované fotky.

@alexandrabring Švédka, ktorá urobila z posilňovania a cvičenia náplň svojho života a voľného času. Má úžasnú postavu, nebojí sa ťažkých váh, pôsobí veľmi milo a jej instagram je plný motivačných fotiek. 


@linnlowes Opäť Švédka, ktorá ešte pred rokom bojovala s ťažkou chorobou a dnes je dôkazom toho, že keď človek naozaj chce, dokáže čokoľvek. Jej profil obsahuje množstvo krásnych pestrých fotiek, motivácie a chutných lievancov!


@cinnamonbomb Obľúbená instagrammerka Hanna, pôvodom z Poľska s plne aktívnym profilom. Každú chvíľu pridáva fotky z ciest, rôznych outfitov, doplnkov a kozmetických tipov, sú vždy krásne naaranžované a ladené do svetlých tónov.  


@laura_milenaaa Laura, nemecká študentka a blogerka zároveň, ktorej by som vzala asi celý šatník. Má nádherné kúsky oblečenia a vie ich šikovne skombinovať, na jej profile nájdete množstvo outfitových inšpirácií.


@msimonees Opäť niečo z cvičiaceho súdka. Češka Simona zapĺňa svoj profil rôznymi zdravými dobrotami ku ktorým vždy doplní aj recept a často pridáva vlastné tipy na množstvo cvikov.

A čo vy? Máte svojich obľúbených insta ľudí? Prajem krásny víkend!

10 komentárov:

  1. skvele tipy;)

    PS: Zvu te na svoji giveaway na mem blogu, budu rada kdyz se pripojis:)
    http://bridgeofmemories.blogspot.co.uk/2015/02/beauty-giveaway.html#comment-form

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Instagram nemam takze toto ide celkom mimo mna, ale baby vyzeraju zaujimavo :)

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Bože, žhavá ženská těla everywhere! :D :D
    ... normálně se stydím, že do sebe cpu skoro pořád čokoládu :D

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. :D z toho si nič nerob! aj tú čokoládu niekedy treba :D

      Odstrániť
  4. ... fajn tipy, škoda, že nemám instagram :))
    ... a asi si mne právě donutila cvičit :D
    :3

    OdpovedaťOdstrániť
  5. They are all amazing, I'll follow them! Msimonees made hungry! haha
    Wish you a wonderful weekend!

    OdpovedaťOdstrániť